четвер, 21 липня 2016 р.

Стартував розіграш Кубка району з футболу

       Минулої неділі відбулися відразу чотири матчі першого туру Кубка на стадіонах с. Берестовенька, сел. Дружба, с. Піщанка та с. Станичне Нововодолазького району. Наша  кореспондентка побувала на матчі ФК с. Піщанка — ФК «Авангард» с. Зоряне (колишня Ленінка) у Піщанці.
       Ще за годину до початку турніру біля стадіону почали працювати батут і надувна гірка. Це додавало настрою як малечі, так і дорослим. Діти охоче бавилися на атракціонах не лише до початку гри, а й протягом усього матчу. Безкоштовні розваги подарувало маленьким мешканцям цього населеного пункту ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи», чия команда того дня виступила суперниками піщанців. Поряд розташувалася ятка з прохолодними напоями та наїдками. Її також привезли з собою докучаєвці.
       Незважаючи на пекуче сонце, ближче до сімнадцятої на стадіоні зібралося чимало любителів цієї захопливої гри. На запитання «За кого вболіваєте?» мені відповідали: «За хороший футбол». Та вже коли тривала гра, можна було чітко визначити, чиї фанати знаходяться поруч.
       Через спеку суддя Леонід Непомнящий на короткий час навіть зупиняв гру в кожному таймі, аби дати можливість спортсменам попити води.
Зрештою футбольний поєдинок завершився з рахунком 3:2 на користь «Авангарду».
До теми
ФК «Прометей» с. Просяне Нововодолазького району зарахували технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Джерело» с. Берестовенька, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0.
ФК «Олімпік» с. Наталине здолала ФК «Промінь» сел. Дружба з рахунком 5:2.
ФК «Промінь» с. Кобзівка на виїзді обіграла ФК «Колос» с. Станичне Нововодолазького району, гра закінчилася з рахунком 4:3.

Немає коментарів:

Дописати коментар