пʼятниця, 2 вересня 2016 р.

Вчитись і зростати в нових умовах



    Перший день осені був надзвичайно радісним для малят дошкільного підрозділу Наталинського НВК. Вчорашні дошкільнята сьогодні  вже стали першокласниками, а стіни садочка поповнились новими малюками. В такому віці дітлахи з радістю отримують нові знання, їм все цікаво. Все те, що здається дорослим простим і звичним, для дошкільнят стає справжнім відкриттям. 
       В налагодженні процесу отримання нових знань, пізнання світу та себе в ньому важливу роль відіграє правильно організоване середовище, в якому найчастіше перебувають діти. Наталинський дошкільний підрозділ робить впевнені та рішучі кроки в цьому напрямку. Адже в День знань були відкриті дві нові групи (перша молодша група та середня група), які були капітально відремонтовані та наповнені новими, якісними меблями, іграшками та облаштованими розвиваючими зонами в рамках конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». В дошкільному навчальному закладі створені умови для належного розвитку навчання та виховання дітей. Також на початок навчального 2016-2017 року зроблено поточний ремонт приміщень за кошти спонсорів та батьків.

     Є. Третяков особисто подякував  Наталинському сільському голові В. Боровській за належну увагу соціальній сфері, зокрема освіті: «Село – це перший і найголовніший населений пункт, хоча йому, нажаль, не приділяється відповідна увага. Урбанізація продовжується. Але існування подібних навчальних закладів такого рівня саме в сільській місцевості свідчить про відповідальність та професіоналізм органів місцевого самоврядування та самих педагогів.» Також він висловив свій захват новими приміщеннями груп: «Це саме той показник, та ікона стилю в сучасній системі освіти та виховання, а також приклад для всіх інших навчальних закладів. Діти сьогодні потраплять в суттєво нові умови перебування. Ми бачимо цих малят, вони для нас найбільша цінність. І вони вчитимуться бути дорослими в цих стінах.»

Немає коментарів:

Дописати коментар