середа, 18 жовтня 2017 р.

Особистий прийом громадян 18.10.2017

Обов'язком представників державної влади на місцях є не лише контроль за реалізацією державної політики. Важливо також постійно підтримувати діалог з громадськістю з метою моніторингу ситуації в суспільстві, надання важливої та потрібної інформації кожному, хто цього потребує, та здійснення оперативної допомоги у випадках, коли у громадян виникають труднощі та проблемні питання, які їм неможливо вирішити без кваліфікованої підтримки. 


Сьогодні відбувся черговий особистий прийом громадян, який провів голова райдержадміністрації Євген Третяков. До очільника району звернулись семеро жителів Красноградщини. Питання були різноманітні: стосовно здійснення ремонту даху в 10-му будинку на мікрорайоні № 3, щодо працевлаштування, надання матеріальної допомоги для реабілітації дитини з обмеженими можливостями, про отримання дозволу на проведення робіт по видаленню сухостою у Хомутовському парку та ін.

Керівник району вислухав усі звернення, більшість питань були вирішені на місці, інші громадяни отримали відповідні консультації та роз'яснення.

Немає коментарів:

Дописати коментар