вівторок, 19 грудня 2017 р.

В День Святого Миколая віддавати, а не отримувати

Під таким меседжем пройшов святковий вечір в Красноградському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, організований працівниками закладу спільно з вихованцями. 
 
Цього ранку дітвора знайшла у себе під подушками такі бажані подарунки та солодощі, а ввечері приємності продовжились, адже в гості завітали друзі Центру, які роблять усе можливе, аби його маленькі мешканці відчували радість дитинства не лише в свята, а й у будні. Серед таких відвідувачів: голова райдержадміністрації Євген Третяков разом з дружиною, засновником БФ ім. Героя України І.М. Гулого Галиною Третяковою, отець Миколай, учасники організації "Ми молоді" та інші небайдужі люди, котрі традиційно завітали з безліччю подарунків.


Зустріч малечі з постійними гостями їх "дому" пройшла в неймовірно теплій та затишшній атмосфері. Після привітань дорослих вихованці запропонували всім зробити власними руками іграшки у вигляді янголів-охоронців, які потім і вручили гостям. Після цього всі зібрались за щедрим столом з пригощаннями, які діти разом з вихователями приготували спеціально для відвідувачів.

Щирі та щасливі посмішки на обличчях дітей і дорослих, демонстрація дарів від Миколая, знайдених під подушкою, неймовірні історії про казкову ніч, коли Чудотворець завітав до кімнати... Таким був цей святковий вечір, проведений у місці, де мешкають юні душі, які жадають любові та родинного тепла - такого простого і доступного для більшості дітей чуда.

"Ми маємо виховувати в дітей не лише вдячність за турботу та отримані подарунки до свята, а й бажання самим піклуватись про інших, бути уважними, щедрими та чуйними. Це дуже важливо...", - говорить очільник району.

Немає коментарів:

Дописати коментар