субота, 9 травня 2020 р.

Вітання Євгена Третякова з нагоди Дня пам'яті та примирення та 75-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Друзі, восьмого травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, дев'ятого - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ту річницю вигнання нацистів з України.

Війна... Це не просто слово - це пекуча рана, яка болить і досі у серцях мільйонів українців. 1939 - 1945 роки минулого століття мали масштабні наслідки, пропитані кров'ю безневинних людей. Але ми вистояли і змогли здобути велику Перемогу!

Подвиг ветеранів війни - еталон мужності та патріотизму. Низький уклін Вам, вічна пам’ять і слава! Ви захистили свободу і незалежність нашої країни!

Війна на Сході України триває, тож всі ми, як ніхто, розуміємо цінність своєї держави та її суверенітету.

Вперше таку величину дату ми будемо відзначали вдома, в умовах карантину. Та все ж ми повинні пам'ятати та шанувати святий подвиг дідів-прадідів!

Тож від усієї душі вітаю Вас, ветерани! Висловлюю свою вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення. Низький уклін вам за це! Щиросердно бажаю Вам міцного здоров'я, добра і радості! Вітаю Вас із Днем пам’яті та примирення! Вітаю Вас із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

З повагою, 
завжди Ваш Євген ТРЕТЯКОВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар