четвер, 7 червня 2018 р.

Робочий візит представників Головного територіального управління юстиції у Харківській області до Красноградського району

06 червня 2018 року у райдержадміністрації делегація Головного територіального управління юстиції у Харківській області під керівництвом Ольги Тимощук – заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації, зустрілася з працівниками органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та державними реєстраторами.

Захід відбувся у рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», де проінформовано присутніх про основні положення вищезазначеного проекту, зокрема, про права та механізм їх захисту у сфері державної реєстрації.

Під час зустрічі присутні розглянули ряд важливих питань у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації громадських формувань, проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у разі утворення об’єднаних територіальних громад.
Детально розглянули питання правових відносин у сфері земельних відносин, порядок державної реєстрації громадських організацій та громадських спілок.
 
Представники Головного територіального управління юстиції проінформували присутніх  і про пілотні проекти Міністерства юстиції України в сфері державної реєстрації актів цивільного стану “Шлюб за добу” та проведення державної реєстрації народження дитини та видачі відповідного свідоцтва у пологовому будинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар