пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

На Красноградщині обрано головну красуню 2019 року

04 квітня на Красноградщині обирали Чарівницю. Районний конкурс краси "Міс Красноград - 2019" відбувся за ініціативи голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова та підтримки Благодійного фонду ім. Героя України І.М. Гулого.

Організатором виступив  Комунальний заклад "Красноградський молодіжний центр" спільно з Сектором молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації.

Цього року позмагатись за першість виявили бажання вісім студенток місцевих вишів, які вступили до бою за титул "найкрасивішої та найталановитішої", демонструючи при цьому не лише свої таланти і красу, але й рівень інтелектуального розвитку. 

Захід пройшов у Будинку Техніка та зібрав багато глядачів, які прийшли підтримати наших красунь. 

Таким чином, конкурс включав в себе чотири етапи, серед яких міні-візитка "Вибухова краса", завдання "Дівчина-квітка", творчий конкурс "Один в один " і на завершення - дефіле у вечірніх сукнях.

Цьогоріч організатори заходу вирішили створити суто чоловіче журі, адже саме чоловіки є справжніми поціновувачами дівочої краси.

Очільник району Євген Третяков був головою журі. Члени журі: Голова громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації Олексій Курцев, заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Олександр Машко та директор магазину "Техномісто" Володимир Ємець.

У перервах, між виходами дівчат на сцену, глядачів розважали місцеві співаки та танцювальні колективи. 

Голова району зазначив, що пітримує конкурси краси на Красноградщині, починаючи з 2011 року. Євген Третяков висловив своє захоплення та повагу молодим красуням. "Я високо ціную активних, талановитих, а ще і гарних. Ви заслуговуєте на повагу, адже далеко не кожен здатен показати себе та не боятися оцінки сторонніх...Я пишаюся молоддю нашого району. Ви неймовірно талановиті та розумні. Подальших успіхів та перемог. Ви заслуговуєте на більше...",- сказав Євген Третяков.

Після закінчення конкурсної програми, журі довго радячись, оголосили остаточне рішення, у якому стало відомо, що: титул "Міс Красноград" отримала студентка Красноградського педагогічного коледжу Руслана Музалевська, посівши беззаперечне перше місце; титул "І-ша Віце-міс та "Міс популярність" отримала студентка Красноградського аграрно-технічного коледжу Євгенія Пічугова, титул "ІІ-га Віце-міс" отримала студентка Красноградського педагогічного коледжу Інна Глазкова.

Кожен член журі висловив свої враження про конкурс та побажання красуням. 

Перед початком церемонії нагородження всі переглянули бекстейдж, в якому висвітлено, як саме готувались до заходу організатори, як проходили репетиції та ін.

Також голова громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації, Президетн ГО " Всеукраїнське студентське братство "Еліта Нації" Олексій Курцев нагородив грамотами керманича району Євгена Третякова, засновницю Благодійнго фонду ім. І.М. Гулого Галину Третякову та директорку Красноградського молодіжного центру Дар'ю Савастюк за високий професіоналізм, активну діяльність, спрямовану на розвиток громадянського суспільства, підтримку соціальних, культурних, освітніх ініціатив, вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту серед молоді.

Насамкінець, голова журі Євген Третяков мав честь одягнути корони на переможниць та нагородити усіх учасниць цінними та пам’ятними подарунками від спонсорів конкурсу краси. 

Спонсорами заходу були: керівництво кафе "Піца" в особі Оксани Івченко, керівництво групи компаній "ТРІА" в особі операційного директора Андрія Карцева, голова об’єднаної профспілкової організації Бурового управління "Укрбургаз" Ігор Денисенко, керівництво магазину "Техномісто" в особі Володимира Ємця, керівництво магазину "Марго" в особі Наталії Давидової, керівництво магазину "Квіти" в особі Валентини Перегудової, майстер макіяжу ЯнаТкаченко , яка створила неперевершені образи дівчатам.
Головними подарунками стали планшети LENOVO від Андрія Карцева - операційного директора групи компаній «ТРІА», які отримали перможниця конкурсу, І - а та ІІ - а "Віце - міс".

Захід мав благодійний характер. Було реалізовано 440 квитків на загальну суму 13 033 тис.грн.

Отримані кошти підуть на допомогу дівчинці Євгенії Палієнко, у якої діагностували ауто-імунний енцефаліт. Перший збір коштів відбувся за ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова на районному конкурсі "Весела Масляна".

Всі кошти на сцені передали довіреній особі родини Палієнко. 

Євген Третяков виносить вдячність всім, хто долучився до проведення районного конкурсу краси.

Немає коментарів:

Дописати коментар