понеділок, 16 вересня 2019 р.

Гуляй село!...

Минулої суботи, з нагоди відзначення Дня села та 76-ї річниці визволення від нацизму в роки Другої Світової війни, відбулися народні гуляння у Кирилівці, Берестовеньці та Хрестищі.

Мав честь привітати мешканців громад зі святом і очільник району Євген Третяков.

"Нас усіх поєднує одна спільна справа та спільна історія. Всі однаково розуміють вагомість тих подій і все, що ми маємо сьогодні. Не забувайте героїв, які вибороли нам сьогоднішній день. Та головне - це наші діти та пам'ять, яку ми несемо крізь роки. Бажаю нам усім вільної, квітучої держави та мирного неба. Частіше збирайтесь такою ж великою родиною. Нехай довіра та чесність панують не лише у ваших сім'ях, але й у державі...",- побажав Євген Андрійович.

День супроводжувався вітаннями, піснями, танцями та частуваннями. Для дітей в кожній громаді організували свої розваги. Так в Кирилівці були аніматори та конкурси для малечі, в Берестовеньці та Хрестищі - батути.

Голова райдержадміністрації відзначив Подяками керівників сільськогосподарських підприємств, які знаходяться на базі сільських рад та усіляко допомагають і співпрацюють із ними.

Кожне село по-особливому прекрасне. Тож заходи подарували присутнім гарні емоції та автентичну атмосферу.

Немає коментарів:

Дописати коментар