понеділок, 14 вересня 2020 р.

Фізична культура та спорт - основа міцного суспільства! Євген Третяков

11 вересня в районі урочисто відзначили День фізичної культури та спорту. Ранок розпочався з Наталинської ОТГ, де відбувся розіграш Кубку Наталинської сільської ради з міні-футболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Почесний президент Благодійного фонду імені І.М. Гулого Євген Третяков, спільно з Наталинським сільським головою Віолетою Боровською, привітали учасників та вболівальників, передали слова вітань від народної депутатки Юлії Світличної. 

За звання переможця змагалися футбольні команди «Natach team», «Балтика» с.Наталине, футбольна команда «Промінь» с.Кобзівка та с. Дружба, футбольна команда «Мир» с. Попівка.

За підсумками гри бронзовим призером стала футбольна команда «Промінь». Срібні винагороди виборола футбольна команда «Балтика» с. Наталине. Переможцем Кубку стала футбольна команда «Natach team». Кращим гравцем визнано Андрія Філатова, футболіста команди «Мир» с. Попівка. Ввечері, на Центральній площі міста, вітали та нагороджували спортсменів, тренерів, викладачів, ветеранів спорту та батьків видатних спортсменів Красноградщини.

Помічник-консультант народної депутутки України Юлії Світличної Анастасія Рябокінь привітала винуватців свята та нагородила грамотами та кубками від Юлії Олександрівни.

Урочисто привітав та нагородив батьків спортсменів і Євген Третяков.

"Зі святом, дорогі наші! Ви прославляєте наш край, ви - приклад для наслідування!Блискавичних перемог вам, успіхів, натхнення та міцного здоров'я! Зі свого боку, ми завжди підтримаємо вас та зробимо все залежне аби створити умови, на які заслуговує кожен із вас.", - наголосив Євген Андрійович.

За останні чотири роки в Красноградському районі чимала увага приділялася розвитку фізичної культури та спорту: з нуля збудовано багатофункціональний фізкультурно-оздоровчий комплекс, спортзал у Добренському НВК , встановлено чимало спотривних майданчиків із синтетичним покриттям, проводили яскраві свята, веломарафони, змагання, бали чемпіонів, присвячені спортивіній спільноті..


















Немає коментарів:

Дописати коментар