понеділок, 21 вересня 2020 р.

VII Кубок пам'яті Героя України Івана Гулого з футболу


Минулої неділі, на стадіоні "Ювілейний", відбувся VII Кубок пам'яті Героя України Івана Гулого з футболу. Організатором та смонсором змагань виступив Благодійнй фонд імені І.М. Гулого та ПАОП "Промінь".

Щороку цей Кубок збирає любителів футболу, сильні команди та людей, які небайдужі до спорту.
За Кубок боролися шість команд: "Промінь" с.Кобзівка, "Авангард" Укрбургаз, "Темп" Сахновщинський р-н, "Олімпік" с.Наталине, "Верлан" с.Верхня Ланна та команда с.Піщанка.

Іміджово, статусно та смачно - ось так було на стадіоні в цей сонячний день. Призери та переможці отримали грошові винагороди, кубки, медалі й грамоти.

Чемпіонами, за результатами запеклих пенальті, стала команда "Олімпік", срібло отримав "Промінь", бронзу - команда "Темп". Також відзначили кращого гравця, бомбардира та голкіпера.

"Зі святом всіх вас! А свято вдалося на 100%. Ми з вами заслуговуємо на повагу, бо ми ті, хто піклується та розвиває наш край!", - наголосив Євген Третяков.

До привітань долучились і директор фінансовий ПАОП "Промінь" Ольга Четверик та помічник-консультант народого депутата України Юлії Світличної Анастасія Рябокінь.

По завершенні церемонії нагородження на всіх чекав смачний обід від організаторів заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар