вівторок, 15 вересня 2020 р.

Прикладом для молоді є активність ветеранів

                               
Так вважає голова районного осередку політичної партії «Блок Світличної «Разом», почесний президент Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І. М. Євген Третяков. П’ятнадцятого вересня він разом з помічницею-консультанткою народної депутатки України Юлії Світличної Анастасією Рябокінь привітали з відкриттям VeteranHub керівників первинних ветеранських організацій Красноградщини. Зустріч відбулася у приміщенні хабу, розташованому в будівлі міської ради.

Гостей у новоствореному просторі для спілкування та дозвілля зустрічала голова районної організації ветеранів України Ніна Мусатова.

— Кожному з нас важ­ливо мати місце, де можна побачитися з близькими людьми, душевно поговорити, обмінятися думками, поділитися емоціями. Приємно, що завдяки ініціативності керівництва вашої організації відтепер маєте цей затишний куточок, — звернувся Євген Третяков до ветеранів. — Ваша активна життєва позиція викликає щире захоплення та надихає. А наполегливість у досягненні мети без перебільшення є прикладом для представників молодшого покоління. Щиро радий за вас. Зичу частіше проводити час разом, не втрачати наснаги та реалізувати ще багато цікавих ідей.

Вітання ветеранам із відкриттям VeteranHub від імені народної депутатки України Юлії Світличної передала її помічниця Анастасія Рябокінь. Вона зауважила, що народна обраниця цінує довіру, висловлену їй жителями Красноградщини на парламентських виборах, тож гарантує землякам усебічну підтримку при розв’язанні важливих життєвих проб­лем. Анастасія Рябокінь нагадала, що офіс районного осередку політичної сили «Блок Світличної «Разом» знаходиться у Краснограді, в будинку на вулиці Харківській, 125. Саме сюди можна звертатися з потреби.


На новосілля не ходять із порожніми руками. Традиції дотрималися й цього разу. Тож Євген Третяков і Анастасія Рябокінь презентували VeteranHub новий холодильник. 

Не сек­рет, що за добрим україн­ським звичаєм дружні посиденьки не обходяться без чаю й солодощів. Віднині гос­подарям є де зберігати торти й тістечка. 

Спілкування ветеранів і гостей продовжувалося у невимушеній теплій атмосфері.


Наталія КОРОЛЕХ

Немає коментарів:

Дописати коментар