четвер, 1 жовтня 2020 р.

З Міжнародним днем людей поважного віку та Днем ветерана! Євген Третяков


Дорогі та любі ветерани, пенсіонери, дідусі, бабусі, люди старшого покоління, я щиро вітаю вас з теплим і сердечним святом - Днем людей поважного віку та Днем ветерана! Цей день завжди особливий, сповнений душевної єдності та тепла.

Ваш погляд та посмішка надихають, ви ті , хто розбудовував наш край та подарував нам сьогодення. Тож велике дякую вам за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Ви завжди заряджаєте нас своїм оптимізмом, активною громадською позицією та невичерпною енергією.
Низький уклін вам, дорогі наші, та велика подяка за все, що ви зробили для своїх нащадків. Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя та гарного настрою. Нехай осінь подарує вам затишок та тепло.
Зі святом!

З повагою,
Почесний президент благодійного фонду імені І.М. Гулого Євген Третяков

                                           
З нагоди свята представники районного осередку політичної партії "Блок Свтличної " Разом" завітали до Красноградського терцентру, привітали присутніх та вручили подарунки: продуктові набори та набори побутової хімії.

Від імені народної депутатки України Юлії Світличної винуватців свята привітала її помічник - консультант Анастасія Рябокінь.

Продовжилось святкування концертом у районному Будинку культури, де ще раз лунали  теплі слова на честь старшого покоління. Корзина квітів від Євгена Третякова  викликала посмішки на обличчях славних винуватців свята. Насамкінець, своїми виступами радували присутніх місцеві артисти.


Немає коментарів:

Дописати коментар