четвер, 23 червня 2016 р.

Інноваційні технології в освіті

          22 червня в с.Кобзівка відбувся науково-методичний семінар для завідувачів районних (міських) методичних кабінетів (центрів) Харківської області,  який був організований відділом освіти Красноградської райдержадміністрації за підтримки Є.Третякова.
         Семінар стосувався впровадження науково-методичного проекту «Підвищення ефективності професійного самовдосконалення педагогічних працівників у міжатестаційний період».  Як зазначила начальник відділу освіти А. Турова, освіта зараз є однією з найважливіших сфер людської діяльності. Зміни у сфері освіти нерозривно пов'язані з процесами, що відбуваються в соціально-політичному та економічному житті людства. Ці процеси вимагають від освітян пошуку нових інноваційних підходів навчання та виховання. 
          Антоніна Іванівна подякувала голові райдержадміністрації за сприяння в організації подібних заходів, а також за його активну участь в нарадах та зборах педагогічних колективів навчально-виховних закладів міста і району, на яких підводяться підсумки навчального року, що закінчився, та обговорюються пріоритетні напрямки роботи на наступний.

Немає коментарів:

Дописати коментар