понеділок, 20 червня 2016 р.

Круглий стіл 17.06.2016

            17 червня у Будинку техніки відбулося засідання круглого столу на тему: “Взаємодія з органами виконавчої влади та соціальними партнерами у вирішенні питань легальної та продуктивної зайнятості, розширення можливостей працевлаштування шляхом укладання контракту на військову службу, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць з метою поліпшення ситуації на ринку праці”.                
 Участь в засіданні взяли народний депутат України Анатолій Гіршфельд, голова райдержадміністрації Євген Третяков, голова районної ради Володимир Птишник, міський голова Володимир Максим, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, директор районного центру зайнятості Ірина Петрикіна, соціальні партнери центру зайнятості – представники районних відділів управління Пенсійного фонду,  управління соціального захисту,  роботодавці та сільські голови.
 Ведучим круглого столу був Євген Третяков. В своєму виступі він заявив, що головні зусилля місцевих органів влади та роботодавців повинні бути  спрямовані на поліпшення ситуації у сфері зайнятості населення, стимулювання підприємств легалізувати та створювати нові робочі місця, сприяти професійній та соціальній підтримці безробітних, зниженню рівня безробіття населення району. Голова райдержадміністрації відмітив, що проблема працюючої верстви населення здебільшого полягає в тому, що не всі знають і відстоюють свої права на соціальне забезпечення та дотримання з боку роботодавців умов трудового договору. 

Немає коментарів:

Дописати коментар