неділю, 26 червня 2016 р.

З Днем молоді!

26 червня Україна відзначає чудове свято – День молоді! Я щиро вітаю з ним всіх красноградців та жителів району, незалежно від їх віку, бо погоджуюсь з думкою про те, що молодість – це перш за все стан душі.
Шановні винуватці свята – наша молодь, у ваших руках зосереджена неймовірна сила, вас без перебільшення можна назвати творцями майбутнього. Адже саме від вашого оптимізму, наполегливості та рішучості залежить те, яким буде завтрашній день для всієї держави. Молодість – неймовірна пора, коли одне рішення може змінити все подальше життя. Це час пошуку себе та свого місця, професійного становлення, час втілення мрій.
Наша держава також досить молода. Сьогодні, як ніколи, їй потрібна ваша підтримка, амбітність, сміливість… Україна потребує освічених молодих людей, здатних самостійно мислити, приймати рішення, які стануть надійним фундаментом для розбудови квітучого майбутнього.
Тож, користуючись нагодою, бажаю вам любові, щастя, віри у власні сили, успіхів у навчанні й роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все те, до чого прагне ваш розум та тіло. Нехай ніколи вас не покидає жага нових звершень, бажання пізнавати невідоме, йти вперед і перемагати. Будьте соціально активними, вірними своїм переконанням та громадянській позиції. Щасти вам у всьому!
Зі святом вас, дорогі друзі!
З повагою Є. ТРЕТЯКОВ, 
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар