вівторок, 28 червня 2016 р.

З Днем Конституції України!

Шановні жителі Красноградського району! Щиро вітаю вас з Днем Конституції України! 20 років тому відбулась історична подія, що відіграла  важливу роль в становленні  української демократичної держави. Основний Закон України є гарантом нашої незалежності та дотримання прав і свобод народу.
Загальновідомо, що наша Конституція визнана однією з кращих у Європі. Користуючись логікою, можна дійти висновку, що і рівень життя в нашій країні має бути відповідним. Проблема в тому, що більшість конституційних норм і положень залишаються лише деклараціями. Навіть найкраща Конституція потребує внесення коректив. Час не стоїть на місці, сучасна ситуація в країні вимагає рішучих дій з боку влади. Саме тому нам слід свідомо ставитись до реформ та нововведень, відкинути стереотипи, що заважають рухатись вперед. Серед таких реформ є і децентралізація влади, яка відкриває нові перспективи і позитивні зміни в різних сферах суспільного життя.
Кожній сім’ї бажаю  мирного неба, впевненості в завтрашньому дні, добробуту та щастя! Нехай повсюди панує урочистий настрій, почуття гордості за свою країну, а демократичні засади, що закріплені в Конституції стануть реаліями сьогодення!
Зі святом вас, дорогі друзі!
З повагою Є. ТРЕТЯКОВ,
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар