середу, 27 грудня 2017 р.

У Краснограді відбувся "Бал чемпіонів - 2017"

Минулої суботи у районному Будинку культури відбулася вже традиційна для Красноградщини церемонія урочистого відзначення кращих спортсменів, тренерів за підсумками 2017 року - "Бал чемпіонів".

Це яскраве дійство зібрало велику спортивну родину - всіх, хто своїм трудом і спортивними досягненнями прославили Красноградський район в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Відзначили цього вечора атлетів, футболістів, велосипедистів, фахівців, тренерів та представників спортивних клубів міста.

Привітав цвіт спортивної слави Красноградщини з високими досягненнями голова райдержадміністрації Євген Третяков: "...Ви прославляєте спорт, Красноградський район, а деякі з вас прославляють навіть Україну! Для нас усіх ви - приклад, до якого повинет прагнути кожен!...",- наголосив очільник району й завершив, що й надалі буде підтримувати розвиток спорту та працювати над створенням гідних умов для підготовки чемпіонів.

Під час урочистостей спортсмени, їх тренери, спортивні товариства, школи та клуби Красноградщини були відзначені почесними нагородами, кубками, медалями та подарунками.

Від Благодійного фонду імені Героя України Гулого І. М., засновник Галина Третякова, збірній команді з важкої атлетики міста було вручено подарунковий сертифікат на придбання форми, а збірній команді педколеджу з футболу подарували відшиту новеньку форму.

Спортивне свято пройшло в дружній атмосфері, наповненій вітаннями, усмішками, спілкуванням та чудовою концертною програмою.

Після офіційної частмини на всіх учасників свята чекав фуршет, де всі могли поспілкуватись у невимушеній обстановці.

Свято пройшло за ініціативи голови Красгоградської райдержадміністрації Євгена Третякова, за підтримки Благодійного фонду Героя України імені Гулого І. М., засновник Галина Третякова, Олександра Домнича, Ігора Денисенка та кафе "Піца".

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар