пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Зі святом, працівники суду!

Професіонали своєї справи, які стоять на сторожі закону України, приймають поздоровлення в середині першого зимового місяця. 

З професійним святом - Днем працівників суду служителів Феміди Красноградщини від керівника району Євгена Третякова привітала  завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації Альона Гордєєва. За сумлінну працю, зразкове виконання обов'язків та з нагоди професійного свята вона вручила грамоту райдержадміністрації головному спеціалісту Красноградського районного суду Сергію Глєбову. 

Сьогоднішнє свято - свято справедливості та гуманності. Від сумлінної праці представників судової системи України залежить рівень стабільності в державі та впевненості громадян в завтрашньому дні та у власній захищеності. 

Тож нехай гаранти народної безпеки, верховенства права і гармонії в українському суспільстві завжди будуть неупередженими, справедливими і мають довіру людей. Нехай робочі справи увінчуються успіхом, домашні суперечки вирішуються на раз, а досягнення всіх цілей  стає все ближче.

Немає коментарів:

Дописати коментар