пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

З Днем працівників суду!

Шановні працівники суду, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Воно об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Саме від самовідданої праці судової гілки влади великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру, злагоди та спокою.

У такі нелегкі для України часи судова влада, як і вся влада у державі, 
має здійснити заходи для повернення довіри людей. Адже від віри у справедливість, від реальної можливості її отримати та захистити громадянина залежить рівень 
розвитку демократичного суспільства. 

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду,
 сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: 
честі, гідності, відданості, а крім того любові до людей.

Тож нехай виваженість у прийнятті рішень, а також людяність і толерантність, будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод, а кожен наступний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права та справедливості в нашій державі через незалежний і справедливий суд.

Щиро зичу Вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності в ім’я процвітання нашої України.

Зі святом Вас!
З повагою Євген Третяков, 
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар