понеділок, 26 березня 2018 р.

З 21 березня в районі стартувала щорічна акція «За чисте довкілля»

Відповідно до розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 11.03.2016 №75 «Про проведення в Харківській області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та дня благоустрою» з 21 березня в області стартувала щорічна акція «За чисте довкілля» – про це повідомив головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Дмитро Чигринець на апаратній нараді у райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови Валерія Кицюка.

З метою належної організації та проведення цієї акції районною державною адміністрацією, спільно з місцевими радами, комунальними підприємствами проведено роботу по розробці основних заходів, направлених на приведення території Красноградського району до належного санітарного стану.

Так станом на 26 березня поточного року на території району заплановано: залучити до акції 180 підприємств, установ та організацій, понад 9,5 тис. осіб громадськості (3,1 учнівська та студентська молодь); привести до належного санітарного стану, обвалування 12 звалищ по сільським радам та полігон твердих побутових відходів у м. Краснограді, ліквідувати 90 несанкціонованих сміттєзвалища; до Великодніх та травневих свят впорядкувати 63 кладовища, 25 братських могил та пам’ятників, 4 місця почесних поховань; виконати роботи по прибиранню від сміття територій 27 парків і скверів, 105 спортивних і 85 дитячих майданчиків, 62,5 тис.м2прибудинкових територій; організувати прибирання та впорядкування узбіч 370 тис. м2 доріг та 38 тис. м2 тротуарів, 83 зупинки громадського транспорту; з метою озеленення населених пунктів району висадити 1 тис. дерев, 180 кущів, впорядкувати 3 тис. м2 газонів та квітників; працівниками ДП «Красноградське лісове господарство» заплановано проведення лісокультурної кампанії по створенню нових лісів.

Щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» в районі триватиме протягом двох місяців до 30 травня поточного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар