четвер, 29 березня 2018 р.

Безпека наших дітей - понад усе!


"Наразі тема протипожежної безпеки є доволі актуальною, тому вже найближчим часом будемо перевіряти стан системи пожарогасіння, оповіщення та блискавкозахисту в закладах освіти та ДНЗ, адже безпека наших дітей - понад усе!", - на цьому наголосив голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков.

28 березня очільник району взяв участь у позачерговоговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області щодо запобігання виникненню пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей, яке вирішили провести у зв’язку з наслідками надзвичайної ситуації, що сталася в місті Кемерово. Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови ХОДА Марка Беккера.

Сергій Колосовський - т.в.о. заступника начальника Головного управління ДСНС України в Харківській області повідомив , що вже розроблений план-графік проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на 2018 рік. На об’єктах міста Харків та області в 2018 році заплановано проведення понад 6 тисяч спеціальних об’єктових практичних тренувань з відпрацюванням дій співробітників згідно з інструкцією з питань евакуації.

30 березня проведуть пожежно-тактичні навчання щодо організації гасіння пожеж та евакуації людей в торговельно-розважальному центрі «Французький бульвар». До навчань залучать спеціалізовану техніку пожежно-рятувальних підрозділів.

Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар