понеділок, 19 березня 2018 р.

Спортивні вихідні, вагомі перемоги

Спорт, на мою думку, загартовує і тренує не тільки тіло, 
але й моральні та духовні якості...

Є. Третяков

Спорт на Красноградщині активно розвивається. Завдяки підтримці керівництва району на Красноградщині успішно  проводиться фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова робота серед усіх верств населення, поступово розширюється мережа спортивних об'єктів, популяризуються такі культові види спорту як футбол, волейбол та інші.  
Ці вихідні видались багатими на приємні події, які принесли в скарбничку спортивних досягнень району нові перемоги та високі результати.

17 березня у смт. Сахновщина на міжрайонному турнірі з футзалу сeрeд вeтeранів збірна команда з нашого району виборола перемогу і тим самим довела, що займатись улюбленим видом спорту можна у будь-якому віці.
Сектор молоді та спорту РДА тісно співпрацює з керівництвом і профспілками підприємств району та з місцевими вишами. Спільно проводяться спортивні турніри. Один з них - Кубок Красноградського району з волейболу 2018 року віддбувся 18 березня в Красноградській ДЮСШ за участі семи команд: команда Красноградського технікуму, Красноградського коледжу КЗ "ХГПА" ХОР, "Буровик" Хрестищенського відділення бурових робіт, команда Красноградського цеху технології транспорту та спецтехніки, "Промінь" села Кобзівка, команда Красноградського медичного коледжу та команда "Укрбургаз".

В результаті запеклих ігор у фінальному протистоянні на полі зустрілись команда "Промінь" та "Укрбургаз". Учасники обидвох команд продемонстрували високий рівень володіння м'ячем, неповторну й своєрідну манеру гри. Увага глядачів та вболівальників від початку до кінця матчу була прикута до улюблених команд, які до останніх секунд не хотіли поступатись одне одному.

І все ж перемогла команда "Промінь" з с. Кобзівка, чим неймовірно потішила свою групу підтримки. Усі присутні отримали багато позитивних емоцій від спортивної події, яскравої гри команд та красивого волейболу.
"Чудово, що спортивний простір Красноградщини збирає все більше шанувальників та учасників. Отже наші намагання щодо популяризації занять спортом не проходять марно. Я щиро вітаю володарів кубку, переможців сьогоднішнього турніру - команду "Промінь" з с. Кобзівка. А також дякую усім без винятку учасникам за видовищне дійство, яке в черговий раз доводить - спорт у нашому районі розвивається", - поділився враженнями голова райдержадміністрації Євген Третяков.

На Красноградщині велику увагу приділяють спортивному гарту та фізкультурному вихованню молоді, адже з нею пов'язують майбутні досягнення у спорті. Неабиякими здобутками може похвалитись дівоча збірна з футзалу Красноградської ДЮСШ, учениці гімназії "Гранд". 16-18 березня юні спортсменки разом з тренером Євгеном Домненко за підтримки керівника району взяли участь у чемпіонаті України з футзалу, який пройшов у м. Славутич Київської області. Наші дівчата гідно представили честь району і вибороли почесне друге місце змагань.

Немає коментарів:

Дописати коментар