понеділок, 26 березня 2018 р.

Відбувся ІІ Кубок з волейболу пам’яті Героя України Гулого І. М.

У неділю, 25 березня, на базі Красноградської ДЮСШ відбувся ІІ Кубок з волейболу пам’яті Героя України Гулого І. М. Турнір був організований за ініціативи голови Красноградської райдержадмінстрації Євгена Третякова, за підтримки Благодійного Фонду імені Героя України Гулого І.М. та ПАОП «Промінь». Такі спортивні заходи яскраво показують позитивний вплив спорту на здоровʼя та хорошу фізичну форму і дають можливість заохотити молодь до активного відпочинку.

У волейбольному протистоянні взяли участь 6 команд Красноградщини: «Автомобіліст» с.Наталине, «Промінь» с.Кобзівка, «Промінь-1» с. Кобзівка, команда «Бурокик» ХВБР, команда Красноградського педагогічного коледжу та команда Красноградського медичного коледжу.

Традиційно турнір розпочався урочисто з вітальних слів почесних гостей Кубку та підняттям синьо-жовтого стяга під виконання Гімну України. Очільник району подякував гравцям за активну участь у волейбольному турнірі та побажав, аби перемогли найсильніші, а всі інші отримали від гри максимум задоволення. З вітаннями до спортсменів звернулися такокож фінансовий директор ПАОП "Промінь" Ольга Четверик та завідувач сектору молоді та спорту Красноградської РДА Оксана Веклич.

Всі матчі були видовищними. Команди показували хороші результати, гарну підготовку та фізичну форму. Можна сказати, що з року в рік, волейболісти стають більш віртуозними. Тож переможців довелося визначали у запеклих, напружених іграх. Хоча, у спорті без дружньої підтримки нікуди, тож чоловіки з різних команд підтримували один одного. І вдалі, і невдалі передачі - вболівальники зустрічали оплесками підтримки, а капітани команд помітно хвилювалися за своїх.

Майже шість годин «запеклого бою» і маємо переможців! Отож, «бронзу» виборола команда "Промінь" с. Кобзівка, «срібло» – у руках "ХВБР". Ну, а почесне перше, «золоте» місце та головний Кубок завоювали волейболісти "Промінь -1", які також представляли Кобзівку. Кращим гравцем турніру став Владислав Рокитський - учасник команди Красноградського педагогічного коледжу.

Призери та переможці були нагороджені дипломами, медалями, кубками й отримали грошові винагороди.
Цікаво, чи знайдуться ті, хто "відбере" Кубок з рук переможців? На це питання, мабуть, отримаємо відповідь вже наступного року.

 Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар