вівторок, 5 березня 2019 р.

Відбулася апаратна нарада райдержадміністрації

04 березня, за участі голови райдержадміністрації Євгена Третякова, відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій.

Під час апаратної наради заслухано звіт про роботу ДП «Красноградське лісове господарство». Зокрема лісничий Наталинського лісництва Володимир Зібаров зазначив, що у 2018 році підприємство отримало дохід від реалізації продукції та послуг у сумі 19,275 млн.грн., що становить 224 % до рівня попереднього року.

Обсяг садіння і висівання лісу становить 113%, обробіток ґрунту під лісові культури виконано на 103%. З метою охорони лісу від пожеж і шкідників влаштовані мінералізовані смуги (139%).

Доповідач також зазначив, що від переробки деревини отримано товарної продукції на суму 4651,6 тис.грн., що у 8 разів більше, ніж минулого року.

Також на апаратній нараді керівники структурних підрозділів та установ обговорили актуальні питання життєдіяльності району. Так на контролі у керівництва перебувають питання монетизації субсидій, відшкодування витрат за пільгове перевезення громадян, виконання бюджету, стан проведення ремонтних робіт та будівництва об’єктів соціально-економічної сфери та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар