понеділок, 25 березня 2019 р.

У районі провели акцію "Майбутнє лісу в твоїх руках"

22 березня 2018 року, з нагоди Міжнародного дня лісу, працівники ДП "Красноградське лысове господарство" провели акцію "Майбутнє лісу в твоїх руках" за участю Красноградської районної державної адміністрації та учнів Наталинського НВК в Наталинському лісництві.

Традиційно головні заходи Акції розпочинаються 21 березня, в день, який з 2013 року Генеральною асамблеєю ООН оголошено як Міжнародний день лісів, й тривають до Дня Довкілля, який щороку в Україні відзначають у третю суботу квітня.

Мета акції - виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, ознайомлення та безпосередньої участі шкільної молоді у створенні нових лісів, роз’яснення  важливості створення лісових насаджень.

У Акції взяв участь голова райдержадміністрації Євген Третяков, який привітав учасників заходу. Очільник району зауважив, що   кожен рік з великим задоволенням бере активну участь у Всеукраїнській Акції "Майбутнє лісу у твоїх руках", що це надзвичайно важливо, адже ліс - легені нашої планети.

Школярів частували польовою кашею.


Цьогоріч Акція відбулась на двох локаціях. Спочатку висаджували маленькі сосни у Мартинівському лісі, де у 2017 році відбулась масштабна пожежа, яка знищила гектари лісових насаджень.


Потім вже із працівниками ДП "Красноградський Лісгосп", за ініціативи Євгена Третякова, було посаджено алею липи на 3-му мікрорайоні, по периметру спортивного майданчику, що біля Молодіжного центру.

Незважаючи на дощ і сирість, всі були сповнені ентузіазму та натхнення. Висадили понад шістдесят липЯк зауважив очільник району: "Робимо добрі справи, створюючи красу довкола."

Немає коментарів:

Дописати коментар