пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Євген Третяков привітав працівників житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у актовій залі Красноградської міської ради пройшов урочистий захід.

Зі словами вдячності та привітанням з професійним святом до присутніх звернувся очільник району Євген Третяков. 

Найкращих працівників підприємств житлово-комунального господарства за високий професіоналізм та відповідальне ставлення до праці було відзначено грамотами Департаменту Житлово-комунального господарства ХОДА та грамотами голови райдержадміністрації. 
"Шановні працівники й ветерани житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення! Висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям та поліпшення умов побуту стало сенсом життя. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, гарного настрою, достатку та тепла у родинах. На вас покладено важливу роль у задоволенні потреб людей повсякденними і життєво необхідними послугами. Зі святом вас!", - сказав Євген Третяков.

Святковим концертом привітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення і вихованці школи естетичного виховання, подарувавши фахівцям свій талант та хороший настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар