пʼятницю, 7 червня 2019 р.

Євген Третяков привітав районну газету "Вісті Красноградщини" зі 100-річчям

6 червня своє професійне свято відзначала вся журналістська спільнота. Відтак у міській раді зібралася вся родина газети "Вісті Краснградщини", якій виповнилося 100 років.

22 березня 1919 року народилася газета, яка вдало працює, розвивається і користується популярністю вже цілий вік.

Чимало гостей завітало до зали міської ради з нагоди свята. Звучали приємні спогади, слова привітань та побажань на честь винуватців свята.

Євген Третяков особисто мав радість привітати редакцію видання та її працівників.

"Ви без перерви, вдень і вночі тримаєте руку на пульсі подій. 100 років - це особлива епохальна дата, особливий день і особлива подія. Тож бажаю всім тим, хто був з газетою, був читачам і працює сьогодні, лише творчого подиху, натхнення та гарного настрою. В наш час важко втриматися і не втратити своїх читачів, а " Вісті Красноградщини" зуміли це зробити й успішно працюють задля людей і для людей. Зі святом всіх Вас! Миру, добра і процвітання!",- побажав очільник району.

Грамотами райдержадміністрації Голова відзначив ветеранів журналістики Красноградщини, які не один рік свого життя присвятили роботі в газеті.


Як наголосив Євген Третяков, сьогодні світ медіа стрімко розвивається, тож він подарував газеті сучасний гаджет, який полегшить та прискорить інформаційні висвітлення.

Місцеві артисти та колективи розважали гостей свята своїми чудовими виступами. 

Неможливо не відмітити й те, що всі працівники редакції видання, на чолі з головним редактором газети - Світланою Касьян, були вбрані у вишиванки.

У кінці заходу на гостей та винуватців свята очікував фуршет.


Немає коментарів:

Дописати коментар