пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Євген Третяков привітав медичних працівників району з професійним святом

14 червня, напередодні Дня медичного працівника, у районному Будинку культури відбулось свято, яке зібрало медичну родину району: лікарів, медсестер, фельдшерів, лаборантів, санітарів і всіх тих, хто так чи інакше пов’язаний з медициною.

Святковий концерт відбувся за участі почесних гостей, які вітали медиків з професійним святом.

Євген Третяков нагородив за сумлінну працю грамотами районної державної адмістрації кращих.

"Ми з вами йдемо одним шляхом уже четвертий рік. Ваша робота нелегка та підлягає критиці, та працювати на медичній ниві - це завжди відповідально та почесно. За час моєї роботи в районі зроблено великий акцент на медичну сферу, тож маємо чимало позитивних змін. На сьогодні будуються амбулаторії, капітально ремонтується інфекційне відділення, придбано нові автомобілі, в планах - ремонт терапевтичного відділення та лікарні Шиндлера. А скільки всього було зроблено за минулі роки?...", - сказав очільник району.

Лікар - це та людина, яка найбільш відповідально підходить до своєї роботи... Лікар лікує людей задля розвитку здорової нації.

"Щодо відтоку кадрів, можу зауважити та запевнити, що в Красноградському районі медпрацівники мають роботу та вдало виконують свої обов'язки на теренах медичної ниви.", - наголосив Євген Третяков

Також винуватців свята щиро вітали колеги та друзі. На честь медиків відбувся чудовий концерт за участі місцевих артистів та колективів.

Немає коментарів:

Дописати коментар