пʼятницю, 21 червня 2019 р.

У районі урочисто відкрили чотири реалізовані міні-проекти обласного конкурсу "Разом в майбутнє"

20 червня, за участі голови обласної ради Сергія Чернова, який був з робочим візитом на Красноградщині, урочисто відкрили чотири реалізовані міні-проекти обласного конкурсу "Разом в майбутнє".

Відремонтували актову залу Красноградського центру дитячої та юнацької творчості.У рамках проекту виконані роботи з облаштування стін, стелі, підлоги, змонтоване освітлення, облаштовано сцену, прикріплені жалюзі, поставлено дві пластикові двері.
Наступний міні-проект реалізували у дошкільному підрозділі Красноградського НВК №3, де відремонтували центральний, груповий і вуличний ходи на подвір'я. Викладено бруківку, замінено чотири дверні блоки на пластикові, плитку у коридорі, відремонтовано два вхідні навіси та два ганки.

У с. Петрівка капітально відремонтували приміщення їдальні навчально-виховного комплексу. Тут плиткою були викладені підлога та панелі на стінах, облаштовані вентиляційні ходи, знижена висота стелі, підведена електропроводка, встановлене освітлення та сітки на батареї. 
Користуючись нагодою, керманичі області та району оглянули й амбулаторію, будівництво якої йде за графіком.

Встановили і спортивний майданчик у Піщанському НВК. У рамках проекту тут облаштували 100-метрову доріжку зі штучним покриттям.

Як зауважив голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков, темпи робіт у районі не зменшуються. Кожна громада зацікавлена у своєму розвитку і це їм вдається.

Немає коментарів:

Дописати коментар