суботу, 18 листопада 2017 р.

Молодь Красноградщини бере участь у Міжнародному фестивалі "Веселка миру"

Команда Красноградського багатопрофільного ліцею "Нealthy life" сьогодні вирушила до м. Попрат, Словацька Республіка, аби там представляти Україну на ІІІ Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру». 


Метою Фестивалю є підтримка творчої, талановитої молоді, популяризація європейських цінностей, здорового способу життя, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю різних країн заради миру та майбутнього. У Фестивалі братимуть участь діти і молодь України та Словацької Республіки. Наша команда заявлена на участь у двох номінаціях: конкурс літературно-музично-міні-композицій «Молодь обирає здоров’я» та вокал. 
Допомогу в організації участі команди в даному Фестивалі надав БФ імені Героя України І.М. Гулого та особисто голова РДА Євген Третяков.

Очільник району, відвідавши генеральну репетицію "Нealthy life", був приємно вражений тим, наскільки талановита й різнобічнорозвинена наша молодь. А головне - вони є прикладом для багатьох, пропагуючи здоровий спосіб життя та наголошуючи на загальнолюдських цінностях. Він побажав команді гідно представити район, область і всю Україну на Фестивалі.

Талановита учнівська та студентська молодь Красноградщини довго йшла до цього. Тож давайте всі разом стиснемо за наших активістів кулачки і щиро побажаємо їм успіху та перемоги!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар