пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Влаштували дітям свято

Що може зробити щасливою дитину?.. Новенькі іграшки, солодощі чи може сучасні модні гаджети?

Спілкування з вихованцями Красноградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей довело учасникам молодіжної організації "Ми молоді", що дитяче щастя має зовсім не матеріальну основу.
Діти, яким доводиться стикатись з життєвими негараздами й терпіти нестатки, більш радісно реагують на добре слово, щиру розмову та веселу гру з дорослими, ніж на подарунки від них. Хоча, говорячи чесно, і від солодощів ніхто не відмовляється! І це не дивно, така вже є малеча.

Не чекаючи особливої нагоди, молодь влаштувала дітворі серед тижня справжнє свято-вечірку з розвагами, іграми, запальною дискотекою та солодким кенді-баром. Вихованці центру були у захваті! Вони охоче ділились з учасниками організації своїми "секретиками", демонстрували власні таланти і вміння. Брати Саша, Андрій та Женя влаштували міні-батл з брейкдансу, їх сестричка Соня вихвалялась своєю гарною зачіскою, дефілюючи перед гостями, Мишко та Владик завзято змагались під час гри у боулінг... Найдоросліша вихованка центру Віка показала оригінальні вироби, які вона створила власноруч. Кожному гостю дівчинка зробила подарунок на згадку. 

Того вечора було багато жартів, багато веселощів та обійм... А отже - багато щастя, основою якого є відчуття взаємності: турбота дорослих необхідна усім без винятку дітям так само, як дитяча безпосередність і щирість - тим, хто переступив поріг зрілого життя.

Учасники молодіжної організації "Ми молоді" щиро вдячні Благодійному Фонду Героя України І.М. Гулого та голові РДА Євгену Третякову за допомогу у придбанні ласощів для вихованців центру. 

Немає коментарів:

Дописати коментар