понеділок, 26 листопада 2018 р.

У районі відбувся конкурс "Джентельмен 2018"

Всі ми звикли до конкурсів дівочої краси та грації. Тож для відновлення рівності та справедливості у четвер, 22 листопада, в Будинку техніка відбулась довгоочікувана подія - вечір-конкурс " Джентельмен року - 2018", який проходив у районі вперше.

На сцені показати себе і довести, що вони кращі, виявило бажання 8 сильних і мужніх, харизматичних і ерудованих, вихованих і артистичних студентів вишів міста:
Учасник під №1 – МАКСИМ КРОКОВНИЙ , студент Красноградського аграрно-технічного коледжу ім. Ф.Я. Тимошенка. 

Учасник під №2 –  АРТУР ЗАВАДА, студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради. 

Учасник під №3 –  ВЛАДИСТАВ БАРАНОВ, студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради. 

Учасник під №4 – ДАНИЛО ГОДЗЕНКО , студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради. 

Учасник під №5 – ВОЛОДИМИР ВОРОБЙОВ , студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради. 

Учасник під №6 – ДАНИЛО ГАННОВ , студент Красноградського медичного коледжу 

Учасник під №7 – ЄВГЕН ПАВЛУШЕНКО , студент Красноградського професійного ліцею 

Учасник під №8 – ЄВГЕН НЕГОДА , студент Красноградського медичного коледжу. 

Привітати конкурсантів та відкрити захід завітав очільник району Євген Третяков.
" ...Я пишаюся такою активною молоддю. За вами майбутнє і я певен, що воно в надійних руках. Красноградщина багата на небайдужих, молодих, сповнених енергії та ентузіазму активістів... Вийти на осуд глядачів - це важко і заслуговує на повагу...",- наголосив керманич району.
Змагалися учасники в конкурсах: міні- візитка "Джентельменом необхідно народитись", конкурсне завдння "Сила-невід'ємна частина чоловіка" відео, творчий конкурс " Чоловіки можуть вразити", дефіле у класичних костюмах "Галантність завжди в моді", під час яких хлопці розкривали свої таланти, щоб переконати журі та глядачів, що вони – найкращі. 
Кожен із учасників пройшов нелегкий шлях, виступив гідно, показав свою оригінальність і креативність. Можливо, декому вдалося подолати сором’язливість, страх, невпевненість у власних силах. Але в них все вийшло - кожен отримав свій титул: «Містер Стиль», «Містер Ерудиція», «Містер Спорт», «Містер Артистичність», «Містер Креативність», «Містер Романтичність», «Містер Галантність», «Містер Популярність», а головний титул  - «ДЖЕНТЛЬМЕН РОКУ - 2018»  отримав  Данило Годзенко.

Учасники щомиті відчували підтримку свої болільників, які не шкодували посмішок, бурхливих оплесків, а це надавало впевненості та віри у власних силах.

Свято відбулося! Тож, хлопці, будьте щомиті справжніми джентльменами, освіченими, вихованими, шляхетними у своїх думках, вчинках та почуттях!

Подарунками для конкурсантів стали: джентльменський набір, сертифікати на романтичну вечерю в затишному кафе «Піца», подарункові сертифікати на відвідування фітнес - клубу «Gym Rex». Крім цього, кожен учасник отримав шарф, статуетку, диплом і рушник. Та головним призом  для  переможця став сертифікат на отримання коштів.

Захід пройшов за ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова. Організаторами виступили: Красноградський молодіжний центр, сектор молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації та Благодійний фонд імені Героя України І. М. Гулого. 

Спонсори заходу:
1. фінансовий директор ПАОП «Промінь»  Ольга Четверик; 
2. директор бурового управління «Укрбургаз»  Андрій Дубик; 
3.голова об’єднаної профспілкової організації Бурового управління «Укрбургаз» Ігор Денисенко; 
4. директор Будинку техніки Любомир Дяків;
5. керівництво кафе «Піца»; 
6. керівник фітнес клубу «Джим рекс» Марина Плигач!

Немає коментарів:

Дописати коментар