неділю, 18 листопада 2018 р.

У районі відзначили День працівників сільського господарства

За добою традицією, з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства у Будинку техніка відбулись урочистості.

Передувало урочистій частині  вшанування пам'яті та покладання квітів керівництвом району до пам'ятника видатного аграрія, Героя України - Івана Гулого.

Того святкового дня вшановували тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. 

Це свято традиційно підсумовує
копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. 

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району.

У заходах взяв участь голова районної державної адміністрації Євген Третяков, який привітав та нагородив кращих представників сільськогосподарської галузі району.

"...Щоб стати аграрієм, в першу чергу, потрібно любити землю. Сьогодні час диктує нам нові умови і від нас залежить наше завтра. Ви, попри всі негаразди, чесно і сумлінно робите свою справу. Для кожного з Вас важка селянська праця була і залишається сенсом життя...", - наголосив у своєму виступі очільник району.

Привітала винуватців свята і засновник Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І.М. Галина Третякова, яка подякувала за співпрацю та нагородила керівників сільгосппідприємств, що тісно співпрацюють із фондом.

Ще багато теплих слів лунало від запрошених гостей в адресу трудівників села.

По завершенню урочистої частини на всіх чекав яскравий концерт. Радували та вітали працівників сільського господарства району своїми виступами, піснями, танцями, музичними композиціями як аматори народної творчості та колективи районного Будинку культури, так і запрошені артисти та гурти.

Немає коментарів:

Дописати коментар