понеділок, 3 липня 2017 р.

Підготовка до осінньо-зимового періоду на контролі керівництва району

3 липня під головуванням Євгена Третякова відбулось засідання районного штабу  з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Присутні обговорили загальні питання стосовно стану підготовки району до опалювального сезону, необхідності своєчасної підготовки автодоріг загального користування району до експлуатації в осінньо-зимовий період та інших планових заходів.


З метою ознайомлення зі станом впровадження енергозберігаючих заходів Євген Третяков разом з радником голови РДА Валерієм Кицюком та начальником відділу освіти Антоніною Туровою здійснили робочий об'їзд навчальних закладів, де наразі проводяться  ремонтні та підготовчі роботи: Красноградський багатопрофільний ліцей (впорядкування території поблизу нової твердопаливної котельні), Красноградський НВК №2 (завершення заміни вікон на енергоощадні), Красноградський ДНЗ (ясла-садок) № 17 (утеплення фасаду будівлі), Піщанський НВК  (утеплення фасаду та заміна покрівлі будівлі школи та спортивної зали дошкільного підрозділу).

"План виконання робіт вражає. Йдемо за графіком із деяким випередженням. Тож зима для нас не настане несподівано", - говорить Євген Андрійович. 

Немає коментарів:

Дописати коментар