середу, 12 липня 2017 р.

Хто ж упіймав у Кобзівці рибу своєї мрії?

З восьмого на дев'яте липня у мальовничому куточку Красноградщини на водоймищі с. Кобзівка за підтримки голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова відбулась командна Першість Красноградського району зі спортивної рибалки. Такі змагання вже не вперше проводяться у районі, тому бувалі рибаки та початківці з великим ентузіазмом взяли в ньому участь. Таких виявилося чимало - 19 команд з оригінальними та жартівливими назвами: «Річкові волоцюги», «Шпротики», «Дикі коти», «Авангард», «Антикарп», «Побєда», «Брат-2», «Штурм», «Дзеркальний карп», «Біг-Фіш», «Сазан», «Рибалка», «Олімпік-1», «Поплавок», «Карасі», «Діамант», «Промінь», «Буровик» та«Збірна Наталине».

В акваторії пляжу спеціалісти сектору молоді та спорту райдержадміністрації, які, до речі, були організаторами заходу підготували спеціальні місця для кожної команди.

Після зачитування "Клятви рибака" та прослуховування короткого інструктажу учасники закинули вудки у воду. Змагання серед риболовів пройшло у напруженій та цікавій боротьбі. Були непоодинокі й кумедні випадки, коли впіймана риба завдяки своїм викрутасам  вислизала просто з рук у ставок. Але це не сильно засмучувало рибаків, вони зберігали веселий та піднесений настрій, розповідали  чимало рибацьких анекдотів та байок.

Поки рибалки змагалися за найбільший улов, на березі ніхто не сумував: проводилися змагання з дартсу, запальна дискотека, усіх бажаючих  пригощали смачною кашею... 

А коли підійшли завершальні хвилини і зазвучав сигнал головного судді - всі вишикувались, щоб продемонструвати свій вилов. Через декілька хвилин після зважування стали відомі господарі головного призу - команда «Авангард» у складі Цимбала Ігоря та Різвана Сергія, які впіймали найбільшу рибу вагою 7 кг 600 г і здобули 77 балів. Їх нагородили дипломами й  медалями, а також подарували спальні мішки, які стануть їм у пригоді на нічній риболовлі та під час відпочинку на природі.

За друге місце була нагороджена команда «Збірна Наталине» у складі Рослякова Станіслава та Самойлика Станіслава з рибою вагою 3 кг 120 г. Учасники команди отримали  дипломи, медалі та вудочки.

Третє місце  виборола команда «Сазан» у складі Дзета Дмитра та Куаліна Дмитра. Їхня "риба мрії" важила 2 кг 450 г.  В нагороду рибалкам були вручені дипломи, медалі та стільці для риболовлі.

Переможці раділи своїм досягненням, вітали одне одного, охоче ділились секретами вдалого улову та загальним враженням від змагань, а в цей час уже підкипала смачна уха...

Немає коментарів:

Дописати коментар