понеділок, 12 лютого 2018 р.

Євген Третяков прозвітував про основні аспекти розвитку та життєдіяльності Красноградського району за підсумками 2017 року

Рік, що минув, був насиченим важливими подіями районного масштабу та здобутками в усіх сферах життєдіяльності. Красноградщина помітно змінюється: жити, навчатись та працювати в районі стає приємніше й комфортніше. Ці позитивні зміни - наслідок ефективно організованої роботи керівництва району у взаємодії з відповідними гілками влади, структурами й органами. 

12 лютого в райдержадміністрації заслухали публічний звіт очільника Красноградського району, в якому було підбито підсумки роботи у 2017 році. На заході були присутні керівники підприємств, установ, організацій, депутати районної та місцевих рад, представники органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей і представників засобів масової інформації.

Євген Третяков максимально широко висвітлив діяльність Красноградської районної державної адміністрації стосовно порядку розгляду звернень громадян, організаційно-кадрових питань, розповів про пріоритетні напрямки роботи органу державного управління.

Коротко зупинився на питаннях децентралізації влади і відповідних суспільних та управлінських процесах. Стисло окреслив ситуацію у сфері оборонної роботи, цивільного захисту населення, охарактеризував бюджетну сферу, а також економіку району, зокрема, промисловість, аграрний комплекс, інвестиційну діяльність, транспорт, будівництво, надання адміністративних послуг, споживчий ринок та ринок праці. 


Окрему увагу керівник району приділив житлово-комунальному господарству та соціальній сфері. Підсумовуючи останній рік, можна зробити висновок про підвищення рівня надання освітніх і медичних послуг в місті та у сільській місцевості через модернізацію матеріально-технічної бази закладів, виконання відповідних державних програм, підбір кваліфікованих кадрів і залучення інвестицій. 

Звертаючись до присутніх, Євген Андрійович наголосив на необхідності продуктивної співпраці, взаємодії і відкритого діалогу, в ході яких будуть знайдені шляхи вирішення актуальних питань. Він подякував усім за роботу, закликав бути ініціативними та відповідальними щодо виконання своїх обов'язків.

З повним текстом звіту можна ознайомитись тут:  http://krasnogradrda.gov.ua/doc/other/zvit%202017.pdf

Немає коментарів:

Дописати коментар