середу, 7 лютого 2018 р.

Триває підготовка до відкриття дитячого будинку сімейного типу

Сьогодні очільник району Євген Третяков разом із Піщанським сільським головою Світланою Кривенко та начальником служби у справах дітей КРДА Оксаною Кухлій ознайомився з ходом підготовки до відкриття дитячого будинку сімейного типу, що знаходиться на території Піщанської сільської ради. 

Даний будинок був придбаний за рахунок субвенції з державного бюджету. Загальна кількість дітей, які будуть проживати у ДБСТ - вісім. На даний момент сім'я виховує п'ятеро дітей, з яких троє - прийомні. Можливість поселення родини в більший за площею будинок надає шанс знедоленим дітям зростати і виховуватись у сімейному оточенні.

Для району придбання житлового будинку для ДБСТ - важлива подія, адже тепер зменшиться ризик потрапляння дітей до інтернатних закладів. 

"Приємно, що сьогодні держава зосереджує увагу на підтримці сімей, які небайдужі до долі чужих дітей і готові їх виховувати. В свою чергу ми, спільно з органами місцевого самоврядування, усіляко будемо підтримувати дану сім'ю...", - говорить Євген Андрійович.

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар