пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Відбулась урочиста церемонія підняття державного прапору та стягу Національного олімпійського комітету України

У період з 09 по 25 лютого в південнокорейському Пхьончхані відбудуться ХХІІІ зимові Олімпійські ігри. Саме сьогодні відбулось урочисте їх відкриття. В 15 видах спорту буде розіграно 102 комплекти медалей.


Тому цього ж дня 9 лютого у Красноградській ДЮСШ в знак підтримки олімпійської збірної відбулось урочисте підняття прапору України та прапору Національного олімпійського комітету.

Захід було організовано сектором молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації, в якому взяли участь студенти місцевих вишів.

В урочистій церемонії взяв участь і очільник району Євген Третяков, привітавши всіх з початком зимових Олімпійських ігор - 2018 та наголосивши на важливості спорту сьогодні.


Також з вітальними словами до писутніх звернулися завідувач сектору молоді та спорту КРДА Оксана Веклич та директор Красноградської ДЮСШ Володимир Прохватило.

32 найкращих спортсмени України братимуть участь у головних Іграх в 9 видах спорту. Харківщину ж представлятимуть фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін.

Тож бажаємо українським олімпійцям відмінної спортивної форми, мужності та удачі! Нехай віра в себе допоможе їм привезти додому найпрестижнішу спортивну нагороду світу - олімпійське золото! 

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар