середу, 15 серпня 2018 р.

Першу річницю свого утворення відзначила Наталинська ОТГ

Не чекати кращих часів, а об’єднуватись і робити зміни вже зараз - так у серпні 2017 року вирішили активні та ініціативні мешканці 13 сіл і першими у Красноградському районі створили свою Наталинську об’єднану територіальну громаду.

Наталинська ОТГ об'єднала 3 сільські ради: Попівську, Кобзівську і Наталинську, 13 населених пунктів та 6444 мешканці.

І от саме 8 серпня 2018 року ОТГ вивовнилося рік. Святкові заходи тривали 4 дні поспіль. Не оминули увагою жоден населений пунк, що входить до громади.

За рік існування Наталинської ОТГ зроблено чимало. Майже у кожній зі шкіл громади провели масштабні роботи перед початком навчального року. У кожному населеному пункті провели благоустрій території. Тут встановлюють ігрові майданчики, ремонтують дороги, дитсадки, клуби. Коштом громади харчують та оздоровлюють дітей, купують техніку. І це далеко не повний перелік того, що почали робити після об’єднання.

З нагоди святкування першої річничі Наталинської об’єднаної територіальної громади 8 серпня відбулося урочисте відкриття частини приміщень корпусу №2 Попівської ЗОШ, двох класних кімнат для учнів 1 класу Наталинського НВК, класної кімнати для учнів 1 класу Кобзівського НВК.

9 серпня відбулося урочисте відкриття дитячих майданчиків у селах Маховик, Улянівка та Відділенні Терехове селища Дружба. Всіх дітей пригощали морозивом. Відкрили й класну кімнату Роздольської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Завершився день святковою концертною програмою та дискотекою.

10 серпня святкування розпочалось у селищі Дружба, яке супроводжувалось чудовою концертною програмою та святковою дискотекою з оглядом відремонтованої дороги та покрівлі сільського клубу. Завершився день святкуванням у с. Попівка, де також відбувся концерт та святкова дискотека для мешканців.

11 серпня відбувся останній день святкування першої річниці. І він видався не менш яскравим. Спершу відбулася спортивна частина свята у с. Кобзівка на місцевій зоні відпочику. Там пройшов Кубок з пляжного волейболу. Вже ввечері у с. Кобзівка та с. Наталине відбулася концертна програма та святкова дискотека.


Під час офіційної частини на всіх урочистих заходах були присутні перший заступник голови Красноградської РДА Валерій Кицюк та заступник голови Олександр Машко.

Зі словами вітань та побажань від очільника району Євгена Третякова вони звертались до мешканців кожного населеного пункту громади, бажаючи подальшого розквіту та процвітання жителям нової сі'мї, міцного здоров'я, натхнення та успіхів.

Євген Третяков особисто контролював всі процеси розвитку громади протягом року, адже зацікавлений у процвітанні кожного населеного пункту району.

Щиро вітала всіх мешканців зі святом і амбітна та принципова голова ОТГ Віолета Боровська, яка наголосила, що будуть й надалі працювати на результат, будуючи впевнене майбутнє. У найближчих планах - відкриття для громади сучасного центру надання адміністративних послуг. Попереду ще багато заходів стратегічного планування із максимальним залученням усіх мешканців наталинської громади.

Свято вдалося. Всі мешканці лишилися задоволені і жодного разу не пошкодували про об'єднання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар