четвер, 9 серпня 2018 р.

Привітання з першою річницею створення Наталинської ОТГ

З найтеплішими словами привітаннь хочеться звернутись до всіх жителів Наталинської об'єднаної територіальної громади! В минулому році ви зробили свій вибір на користь європейського вектора розвитку нашої держави, невід’ємною та необхідною складовою якого є ідея децентралізації влади, ефективного місцевого самоуправління та заможної самоврядної ггромади

А результатом втілення спільних зусиль стала самодостатність і заможність громади, в якій громадяни демократично і свідомо вирішують питання місцевого значення, впливають на ухвалення рішень щодо їхньої життєдіяльності, а найголовніше – отримують якісні й сучасні послуги, живуть повноцінним життям у цивілізованій та успішній країні. 

Хочеться побажати всім і кожному окремо, нехай це свято принесе вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру вам та вашим близьким. Нехай розквітає Наталинська ОТГ, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Зі святом вас! Впевнений, що разом ми зможемо побудувати краще майбутнє нашої країни.

З повагою Євген Третяков,  
голова райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар