неділю, 26 серпня 2018 р.

У районі відзначили День незалежності України

Україна - країна хвилюючої краси, радості й печалі, розкішний вінок із рути і барвінку, чорнобривців і калини. Україна - це історія мужнього народу, що віками боровся за волю і за своє щастя. Саме тому для кожного щирого українця День Незалежності - є одним із найбільших національних свят.


27 річницю незалежності краскоградці на Центральній площі міста відзначили святковою програмою "Україна - це я". Цьогоріч мешканців міста та району радували своїми виступами кращі самодіяльні колективи районного Будинку культури та сільських клубів.

Очільник району Євген Третяков привітав всіх зі святом. 

"Цифра 27 говорить тільки про те, що наша країна молода, але вже заслуговує на пошану у світі. Незалежність - це можливість вільно говорити, жити, відчувати. Тому бажаю кожному цінувати цей день, цінувати історію та подвиги нашого народу. Давайте змінюватись на краще, бо разом з нами змінюється наша держава!...", - наголосив Євген Андрійович.

Яскравими подіями вечора стали конкурси "Коса моя - краса моя" та конкурс української пісні "Україна рідний край". По їх завершеню головою Красноградської районної державної адміністрації було нагороджено переможців.

Не менш яскраво завершилася концертна програма флешмобом "Маніфест". Далі всі присутні насолоджувались запальною дискотекою.

Творення держави - складний і довготривалий процес. Нам судилося стати безпосередніми учасниками відродження української нації. Перед нами стоять складні і великі завдання. Та згуртувавшись у єдиному прагненні, ми зможемо здолати будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності та процвітання держави. З Днем народження, країно!

Немає коментарів:

Дописати коментар