четвер, 23 серпня 2018 р.

З Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності!

Шановні жителі Красноградщини, дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди, миру та єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. Вони втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. 

День Незалежності закарбувався в серцях українців, насамперед, розумінням того, що ми самі повинні творити свою долю. Цей день став символом самоствердження, суверенності та свободи. 

Нині Україна проходить нелегкі часи, продовжуючи виборювати право на мирне життя, власну думку, єдність, незалежність та територіальну цілісність.

Сьогодні перед державою та громадянами складні й великі завдання. Але потрібно вірити, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення нашої Батьківщини. І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української сили, волі, єдності та самосвідомості, виховуючи повагу до України, до її Прапора та незалежності.

Від усього серця вітаю всіх вас зі святом. Бажаю вам мирного неба, благополуччя, злагоди, віри, надії і любові до рідної землі. Нехай ці дні дарують всім вам невичерпну енергію, впевненість та непохитну віру в кращий завтрашній день! Зичу кожному з вас міцного здоров’я, успіхів, затишку та добра в оселях. Зі святами вас, любі земляки!

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар