пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Відбулась серпнева педагогічна конференція

Початок навчального року для освітян Красноградського району вже традиційно знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році відбулась 31 серпня в Будинку Техніка. Цьогоріч темою конверенції стала Нова українська школа, а саме :"Нова українська школа: підвищення якості освіти через формування активного навчального простору".

Серпнева конференція - це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

В роботі конференції взяв участь голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков. 
"Сьогодні перший крок до нового навчального року, в якому ми побачимо, на що ми здатні. Ми вже багато чого зробили. В першу чергу, ми створили ту нову навчальну базу, яка дає можливість вчитися самим і вчити наших дітей. Бажаю, щоб відповідальність, яка випала на нашу долю, була однаковою для всіх. Наші діти варті того, щоб світ змінювався для них, а вони в майбутньому продовжували змінювати його на краще...", - наголосив очільник району.

Участь у педагогічній конференції взяв і директор Харківського Регіонального Центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко. 

Привітала освітянську громаду Красноградщини з початком нового навчального року і начальник відділу освіти районної державної адміністрації Антоніна Турова, подякувавши за плідну працю та достойну підготовку до нового навчального року.

Рясні здобутки вчителів були відзначені грамотами Красноградської райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар