середу, 26 вересня 2018 р.

У районі триває робота по підготовці експозиції та театралізованих дійств до участі у Великому Слобожанському ярмарку у 2018 році

24 вересня 2018 року у райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Машка відбулася щотижнева апаратна нарада.

Директор районної бібліотеки Наталія Гришина доповіла про підготовку трьох конкурсних позицій від Красноградського району до участі у Великому Слобожанському ярмарку, який буде проходити 29-30 вересня на відкритій виставковій площі презентаційно-виставкового центру «Радмір-Експохол» (вул. Академіка Павлова, 271).

Крім творчих колективів від району у Ярмарку візьмуть участь ПАОП «Промінь» та кафе «Піца», які будуть реалізовувати свій товар (крупи, борошно, риба та хліб пшеничний) по демпінгових цінах, тобто нижчих за середні по області.

На апаратній нараді також заслухали головного спеціаліста відділу організаційної роботи, масових комунікацій та інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату райдержадміністрації Ілону Протопоп, яка доповіла про роботу з оприлюднення публічної інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар