середу, 5 вересня 2018 р.

Відкриття Спартакіади фізкультурних працівників

Четвертого вересня відбулося урочисте відкриття Спартакіади фізкультурних працівників Красноградського району 2018 року присвяченої до Дня фізичної культури та спорту, яка буде проходити з 4 по 6 вересня.
Участь у спартакіаді беруть 6 команд, а саме :
1.Команда «Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи»
2.Команда «Красноградських вищих навчальних закладів»
3.Команда «Сектору молоді та спорту КРДА»
4.Команда «Загальноосвітніх навчальних закладів Красноградського району»
5.Команда «Спортивних клубів Красноградського району»
6.Команда «Наталинської обʹєднаної територіальної громади»


Відповідно до програми Спартакіади спортивні змагання проводяться з таких видів спорту, як теніс настільний, шашки, дартс, легкоатлетична естафета та веселі старти.

Із привітальними словами до учасників та гостей звернулась заступник голови Красноградської районної державної адміністрації Ірина Смородінова. У її промові йшлося про здоровий спосіб життя, гарну фізичну форму, активність та цілеспрямованість. Наголосила, що спорт в Красноградському районі наразі розвивається і надалі буде розвиватися, а спільно доклавши зусилля можна зробити все можливе для цього. Сьогодні відремонтовані та відкриті для відвідувачів нові спортивні майданчики, будується новий фізкультурно-оздоровчий комплекс Красноградської ДЮСШ, який відповідатиме стандартам проведення змагань різного рівня, у тому числі, всеукраїнських та міжнародних. Побажала спортсменам наснаги, сил та витривалості на шляху до нових перемог.
Антоніна Литвин

Немає коментарів:

Дописати коментар