пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Красноградщина відзначила 75-ту річницю визволення

Красноградщина відзначила 75 річницю визволення масштабно, весело та феєрично. Всі бажаючі мали можливість оглянунти ярмарку та виставки «Містечка майстрів». Також працювали фотозони, де всі мали можливість безкоштовно сфотографуватися. 

Однією з найважливіштх подій дня стало довгоочікуване відкриття фонтану після проведення реконструкції, яка відбулась завдяки ініціативи голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова. 

"Роками фонтан, що був, не мав естетичного вигляду, не відповідав сучасності та знаходився в незадовільному технічному стані. За весь період існування жодного разу не проводився капітальний ремонт, а тільки косметичний. Відтепер у центрі міста є сучасний пішохідний фонтан.", - сказав Євген Третяков.

Відкриттю передував виступ симфонічного оркестру Полтавської філармонії та виступ барабанщиць Харківського національного університету внутрішніх справ. 

На Центральній площі міста зібраласось чимало мешканців міста та району. 

Вже ввечері на головній сцені міста відбулись урочистості з нагоди святкування Дня міста та 75 -ї річниці визволення. З вітальними словами зверталисть керівники до громади. 

Заступник голови ХОДА Михайло Черняк також взяв участь у святкових заходах.

Від імені керівника області Юлії Світличної він побажав учасникам святкового заходу мирного неба та розвитку громади. Михайло Черняк відзначив здобутки в освітній та медичній сферах, які досягнуто в районі в останні роки.

Відбулось і відзначення кращих. Під час свята заступник голови ХОДА вручив ключі від квартири, яка була придбана за рахунок коштів державного бюджету місцевому воїну-інтернаціоналісту Павлу Кримову. Від Благодійного фонду йому було вручено мультиварку. 

Очільник району привітав красноградців зі святом, побажав миру та процвітання району, здоров'я та благополуччя кожному мешканцю. 
Також Євген Третяков відзначив кращих грамотами та подяками Красноградської райдержадміністрації. У подарунок до грамотот нагороджені отримали годинники від очільника району. 

По завершенню церемонії нагородження на вісх чекала яскрава концертна програма, неймовірний феєрверк та запальна дискотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар