понеділок, 10 вересня 2018 р.

Відбувся обласний автопробіг пам'яті за маршрутом Харків-Красноград, присвячений 30 - річчю виведення військ з Афганістану та 75 річниці визволення області від німецько-фашистських загарбників

8 вересня відбувся обласний автопробіг пам'яті за маршрутом Харків-Красноград, присвячений 30 - річчю виведення військ з Афганістану та 75 річниці визволення області від німецько-фашистських загарбників, який було ініційовано обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану. 
Саме цього дня відбувся перший такий автопробіг. Воїни-інтернаціоналісти проїхали маршрут: Харків -Дергачі - Солоницівка - Нова Водолага - Красноград. 

Очільник району Євген Третяков зустрів делегацію біля пам'ятнику воїнам Афганістану, де відбулося покладання квітів.

Голова обласноЇ організаціЇ Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижов вручив Євгену Третякову медаль за звитягу.

Потім автомобльний кортеж вирушив до скверу Слави, де відбувся урочистий мітинг з покладанням квітів до танку.

Голова районної державної адміністрації щиро дякував за відзнаку та медаль й наголосив, що для нього це - велика честь. 

У своєму виступі Євген Третяков привітав воїнів-інтернаціоналістів, побажав міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя та мирного неба.

"Наш обов'язок згадувати, знати, шанувати та пам'ятаюти ті події, тих людей, тих хлопців, які відстоювали право на життя, на мирне небо, на світле майбутнє, своє й своїх дітей...Ви мужні, сильні, сповнені запалу, молоді в очах, справжні герої..." , - наголосив Євген Андрійович.

Завершився мітинг пригощанням гостей польовою кашею.

Немає коментарів:

Дописати коментар