понеділок, 11 липня 2016 р.

Доступні ліки

       08.07.2016 в Красноградській райдержадміністрації за ініціативи Є.Третякова відбувся збір власників аптек району. Крім самих власників аптек, на зборі були присутні: керівник апарату райдержадміністрації Сах І.В., голова райради Птишник О.В., заступники головного лікаря ЦРЛ - Фесенко О.М. та Горбович В.М.
      Метою заходу було розглянути питання  про відкриття структурних підрозділів аптек, на які буде покладено соціально-фармацевтичну функцію забезпечення пішохідної доступності сільського населення, що страждає на болі різного генезу, до обігу наркотичних засобів, психотропних речовин на території сільських районів або у лікувально-профілактичних закладах Красноградського району; забезпечити високий рівень взаємодії керівництва аптек з керівниками комунальних закладів охорони здоров`я, а також  налагодження методичної роботи про їх інформування з проблемних питань обігу підконтрольних медикаментів, кошторисного забезпечення лікарських засобів.
       Знеболювальної фармакотерапії потребують учасники ВВВ, бойових дій і АТО, ліквідатори аварії на ЧАЕС, інваліди, діти різних вікових груп та ін. Слід зазначити, що проблема створення в районі аптеки, здатної забезпечити обслуговування відповідних категорій людей, стоїть дуже гостро. Наразі під контролем голови райдержадміністрації розробляються шляхи її вирішення.

2 коментарі:

  1. Евгений Андреевич, помогите с решением этого вопроса. Если не вы, то никто. Надоело выкручиваться и ездить Бог знает куда по лекарства

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня! Я розумію труднощі, з якими Вам доводиться стикатись. Проведена нарада окреслила для нас існуючі проблеми щодо організації роботи в цьому напрямку. На даному етапі питання стоїть на порядку денному. Дякую за коментар!

      Видалити