середу, 27 липня 2016 р.

Засідання колегії райдержадміністрації

       27.07 відбулось засідання колегії райдержадміністрації. Про підсумки виконання зведеного бюджету Красноградського району за І півріччя 2016 року звітувала Щербина Н.І. - начальник фінансового управління РДА. 
       Про хід збирання урожаю ранніх зернових та зернобобових культур у сільськогосподарських підприємствах Красноградського району звітував Берднік А.Г. - начальник управління агропромислового розвитку.
       Начальник відділу освіти Турова А.І. доповіла про формування мережі дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
       Про заходи щодо ліквідації стихійної торгівлі у м. Краснограді доповів Пухтєєв О.В. - начальник  Красноградського    відділу поліції ГУ Національної поліції    України в      Харківській області.
       Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами Прогнімак Р.І. звітував про стан додержання антикорупційного законодавства в Красноградському районі.
       Про стан роботи зі зверненнями громадян за підсумками І півріччя 2016 року доповіла Батуєва Галина Миколаївна - головний спеціаліст документообігу та контролю апарату райдержадміністрації. 
     Всі питання порядку денного були розглянуті, зауваження та пропозиції взяті до уваги. Насамкінець голова райдержадміністрації Є. Третяков подякував присутнім та закликав до плідної співпраці в подальшому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар