четвер, 14 липня 2016 р.

Відкриття ігрового майданчика в с. Соснівка


        «Діти мають право на щасливе безтурботне дитинство, сповнене ігор та розваг, незалежно від того, де вони проживають – в місті чи в селі» - зауважив Є.Третяков.
       Голова райдержадміністрації відвідав урочисте відкриття ігрового майданчика в с.Соснівка. Свято для дітей та їх батьків було організоване Молодіжним центром сектору молоді та спорту райдержадміністрації за ініціативи голови Соснівської сільської ради О. Мартинюк. Для маленьких гостей підготували цікаву розважальну програму: театралізовану виставу, веселі конкурси та естафети. Також малечу чекали солодкі подарунки від голови райдержадміністрації. 

2 коментарі:

  1. Підкажіть будь-ласка. Я іноземець і мені потрбен документ тимчасової посвідки https://vidnazhitelstvo.com/posvidka-na-timchasove-mistse-prozhivannya-v-ukrayini/ чи можна його отримати в Краснограді?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня! Цей документ Ви зможете отримати лише в Головному управлінні Державної міграційної служби України в Харківській області, яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Римарська, 24. Прийом громадян проводиться щопонеділка та щосереди з 15:00 до 17:00.

      Видалити